Sunday 13 January 2013

game, games, games

    What should I say?
    When you actually think that old parts of your life finally disappeared, they come back and hit you stricktly  into your face. I feel really week. All these fights and effort with pushing away the thing I want mostly right now... it started to be easy, but it was just another illusion. I can't lie to myself anymore. Only something new can save me from the past.
   Hah, sounds dramatic, I know, but I'm feeling like being in the middle of this game simply must make me crazy and I don't like it at all.

Džejn

1 comment:

  1. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    ReplyDelete